© Kopirett Sykkylven Vineyard 2017 
SykkylvenVineyard

Pastor & Lederteam

PASTOR Annette Rust
PASTOR Volker Rust
Annette Rust Hun er pastor i Sykkylven Vineyard. Hun ble født i Tyskland i 1967, og er gift med Volker. Sammen med mannen og barna, flyttet de til Vartdal på Sunnmøre og bosatte seg der , før de senere flytte til Sykkylven. I tillegg til å være pastor, jobber Annette som lege i barne og ungdomspsykiatrien.

Pastorer i Sykkylven Vineyard

Volker Rust Volker er pastor i Vineyard Sykkylven. Han er født i 1963 i nord-Tyskland, og flyttet fra Berlin til  Norge i 1999.  3 år senere flyttet han til Sykkylven. I tillegg til stillingen som  pastor, arbeider han som omsorgsarbeider i Sykkylven  kommune.  Volker er gift med kona Annette og har 4 barn.

Lederteam i Sykkylven Vineyard

VELKOMMEN Sykkylven Vineyard Kristne Fellesskap
   ©Kopirett Sykkylven Vineyard 2015   

Pastor & Lederteam

ANNETTE RUST Hun er pastor i Sykkylven Vineyard. Hun ble født i Tyskland i 1967, og er gift med Volker. Sammen med mannen og barna, flyttet de til Vartdal på Sunnmøre og bosatte seg der , før de senere flytte til Sykkylven. I tillegg til å være pastor, jobber Annette som lege i barne og ungdomspsykiatrien.

Lederteam i Sykkylven Vineyard

LEDERTEAM Tove Vemøy Flackè
LEDERTEAM Geir Flackè
PASTOR Annette Rust
PASTOR Volker Rust
Pastorer i Sykkylven Vineyard  VOLKER RUST Volker er pastor i Vineyard Sykkylven.  Han er født i 1963 i nord-Tyskland, og flyttet fra Berlin til Norge i 1999.  3 år senere flyttet han til Sykkylven. I tillegg til stillingen som pastor, arbeider han som omsorgsarbeider i Sykkylven kommune.  Volker er gift med kona Annette og har 4 barn. SykkylvenVineyard VELKOMMEN Sykkylven Vineyard Kristne Fellesskap